PA60WIM

PA60WIM is een event-station dat gerund wordt door de radioamateurs uit Breukelen. Van 8 oktober tot en met 4 november 2016 kunnen er met dit station verbindingen worden gemaakt. PA60WIM komt vanuit drie locaties: Amersfoort, Breukelen en vanaf een vissersboot op de Noordzee/ Waddenzee bij Den Helder.

Big Frans, PC2F heeft speciaal ter ere van de 60e verjaardag van Wim Schuiten (PE1EZU) de call PA60WIM bij het Agentschap Telecom aangevraagd. Wim is fanatiek ATV- amateur en werkt vanuit een van de mooiste ATV locaties in Breukelen.

Willem 60
In de biggengroep werden diverse originele ideeën geopperd om Wim een memorabel cadeau te geven voor het bereiken van deze bijzondere mijlpaal. Uiteindelijk is er gekozen om Wim te fêteren op een dagje zeevissen bij rederij Stella in Den Oever. Naast radio zendamateurisme zijn vissen en varen andere grote hobby’s van Wim.

PA60WIM

Op zondag 23 oktober gaan 6 biggen samen met Wim met een boot de Noordzee op (Wim noemt het al gekscherend ‘De zendamateur op zee show’.?) en zullen we vanaf de Noordzee/ Waddenzee on-air zijn op HF en op 2 meter. Op zee wordt er met QRP gewerkt. Vanaf het vaste land wordt op nagenoeg op alle frequenties uitgezonden met de gangbare uitgangsvermogens.
Via een pa6big twitter account en op de website www.pa6big.nl worden er updates vermeld. Bij een gemaakte verbinding is een (E-) qsl-kaart gegarandeerd.

Wellicht tot horens op de banden namens de volgende Big-members uit Breukelen:

Wim – PE1EZU
John – PA7JB
Berry- PE2BER
Menne – PE1PGA
Luke – PD4L
Frans – PC2F
Michel – PA7ML
Lemmy – PC2LR

(B.I.G. staat voor Breukelense Interesse Groep)

Met speciale dank aan:
Rederij Stella ( www.sportvisserij-stella.nl ) voor het verlenen van toestemming om onze radioapparatuur op de boot te gebruiken.

Agentschap Telecom voor het toekennen van callsign PA60WIM

You may also like...

1 Response

  1. PD0JRN schreef:

    Thanks for psk63 QSO 14.070 MHz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *